Nezvanična Željina himna: Zašto su Delije na Marakani pustile Tifinu Grbavicu?

"Koji vam je šejtan?", pisalo je na transparentu uz boje Radničkog iz Kragujevca, Zemuna i Željezničara

21.03.2024. 09:00
  • Podijeli:
publika navijači marakana foto FSS-652e5cc34f387.webp Foto: FSS

Fudbaleri Crvene zvezde protekle nedjelje sa 5:0 su slavili u derbiju 26. kola prvenstva Srbije protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca na čijoj klupi sjedi bh. trener Feđa Dudić.

I dok na terenu nije bila "jednosmjerna ulica", mnogo interesantnije stvari su se dešavale na tribinama. Za vrijeme, ali i poslije utakmice.

"Koji vam je šejtan?", pisalo je na transparentu uz boje Radničkog iz Kragujevca, Zemuna i Željezničara.

Ovom porukom su Delije, najvatreniji navijači Crvene zvezde, uputile poruke navijačima drugih srbijanskih klubova - Zemuncima i Crvenim đavolima, navijačima Radničkog, aludirajući da su oni nedavno bili u posjeti Manijacima, navijačima Željezničara, na sarajevskom derbiju.

Uz to, Delije su na kraju utakmice, na razglas pustile Tifinu Grbavicu, neslužbenu Željinu himnu, a na kraju su skandirali i "dedo ti se u grobu prevrće", očito zbog veze sa Manijacima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()