Milojević: Pogađa me, nismo nagrađeni za trud

"Da nismo imali šansi i mogli do pobjede ili bar neriješenog, onda bi me manje pogodilo"

09.09.2022. 11:57
  • Podijeli:
Miloš Milojević_Xinhua Pixsell.jpg Foto: Xinhua / Pixsell

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević nije krio razočarenje porazom od Monaka 0:1 u prvom kolu Lige Evrope.

Srpski šampion nije bio u podređenom položaju. Ako nije bio bolji, nije ni slabiji.

Ipak, jedna neopreznost Slavoljuba Srnića za posljedicu je imala penal kojim su Kneževi stigli do cijelog plijena.

"Pogađa me kada date sto odsto od sebe, kada taktički nadmudrite protivnika kao što je Monako, a onda ne dobijete nagradu za taj trud. Da nismo imali šansi i mogli do pobjede ili bar neriješenog, onda bi me manje pogodilo. Dobro smo se isprsili protiv favorita, ali u ovakvim mečevima situnice odlučuju" ogorčen je Milojević.

Kako je rekao, njegova ekipa mora da nauči na greškama.

"Prije svega moraju da se iskoriste šanse protiv ekipa koje su na nivou kvalitetnijem od našeg. Imali smo dobrih prilika, malo nam je falilo. Trenutak nepažnje nas je koštao boljeg rezultata. Mislim da smo mogli da riješimo utakmicu u prvom poluvremenu", dodao je Milojević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()