Milenković nakon finala: Mnogo boli ovakav poraz

"Igrali smo veoma dobro, ali nismo imali sreće na kraju, primili smo gol u posljednjim trenucima kad je koncentracija najvažnija"

08.06.2023. 11:40
  • Podijeli:
Nikola MIlenković_Darko Vojinović AP Tanjug-64817cfb4c308.webp Foto: Darko Vojinović / AP / Tanjug

Srpski fudbaler iz redova Fjorentine Nikola Milenković bio je vidno utučen nakon finala Lige konferencije.

Viola je ostala bez trofeja pošto je poražena od Vest Hema sa 1:2.

Ko je gledao meč u Pragu, složiće se sa konstatacijom da je italijanski sastav bio barem za nijansu bolji.

Pa ipak, Čekićari su znali da iskoriste svoje šane, u "minut do 12" su zadali konačan udarac i nakon 43 godine podigli pehar.

Milenkoviću i društvo slično se već desilo ove sezone, pošto su u finalu Kupa Italije uprkos vođstvu i dobroj igri poraženi od Intera istim rezultatom.

"Mnogo boli izgubiti na takav način. Igrali smo veoma dobro, ali nismo imali sreće na kraju, primili smo gol u posljednjim trenucima kad je koncentracija najvažnija. Nije trebalo da primimo taj gol", rekao je Milenković za Skaj Sport Italija.

Viola je u finišu ispala pomalo i naivna, ostavivši puno prostora rivalu na svojoj polovini.

"Preuzeli smo inicijativu, kontrolisali igru, imali posjed, igrali kao tim, ali smo dozvolili da primimo gol u posljednjenjim trenucima. Nažalost, platili smo previsoku cijenu", zaključio je srpski reprezentativac.

Ovaj poraz znači da Fjorentina sad mora da čeka i nada se da će Juventus biti isključen iz UEFA takmičenja ako želi da i naredne sezone nastupa u Ligi konferencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()