Milan Makarić novi napadač Borca

Novi napadač Fudbalskog kluba Borac je Milan Makarić

16.07.2023. 16:00
  • Podijeli:
Milan Makaric-64b3f60ba4d9a.webp Foto: ATV

Iskusni fudbaler potpisao je ugovor prema kojem će u Borcu igrati kao pozajmljen igrač danskog Alborga.

Prethodnu polusezonu, na isti način, proveo je u Radniku iz Surdulice. Transfer u Dansku zaslužio je kao najbolji strijelac Superlige Srbije. Prije dvije sezone postigao je 17 golova, ali u Alborgu nije bio tako uspješan.

Makarić je prethodno nastupao u Premijer ligi za Zvijezdu 09. Borac pored Makarića u napadu ima starosjedioca Jovu Lukića.

Banjalučani u srijedu gostuju Vojvodini. Taj meč je generalna proba pred prvu evropsku utakmicu protiv Austrije u Beču 27. jula.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()