Mihina udovica prvi put u javnosti: NIkad emotivnija

"Idem dalje uvijek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja".

21.10.2023. 14:07
  • Podijeli:
Ariana Mihajlović-6523c35fcfaeb.webp Foto: Profimedia

U Milanu je juče održana izložba slika posvećenja Siniši Mihajloviću, a organizator čitavog događaja u čast legende, bio je poznati italijanski vajar i slikar Enriko Diko.

Bio je do jedan jako emotivan događaj, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na kraju je svoju kreaciju poklonio porodici Mihajlović. 
Izložbi je prisustvovala naravno i supruga srpske legende, Arijana, koja se po prvi put obratila u javnosti od decembra mjeseca i iznenadne i prerane smrti Siniše Mihajlovića.

"Predivna je, stvarno. Htjela bih da se zahvalim mnogo Enriku jer je prelijepa, štaviše tu su i njegovi predmeti, kačket, pištaljka, njegovi dresovi, divna je slika i jedva čekam da je odnesemo kući", rekla je Arijana, pa potom istakla da je porodica motiviše da ide dalje i da je ljubav ono što je pokreće.

 

 

"Idem dalje uvijek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja, bili smo uvijek borci i uvijek smo vjerovali u porodicu i u našu djecu, to je poruka koju želim da prenesem svojoj djeci, ista koju je prenio i moj muž njima", izjavila je Arijana Mihajlović.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()