Messi u prodavnici u Miamiju: Niko ne zna ko je

Argentinac konačno može živjeti "normalno"

14.07.2023. 14:33
  • Podijeli:
Lionel Messi_Aurelien Morissard AP Tanjug-647991032a99d.webp Foto: Aurelien Morissard / AP / Tanjug

Leo Messi bi sljedeće sedmice trebao debitirati za Inter Miami u koji je senzacionalno prešao nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. Argentinac je u MLS stigao kao zvijezda koja bi na nogomet u Americi trebala imati veći utjecaj od Pelea sedamdesetih godina prošlog stoljeća i Davida Beckhama koji je u Ameriku stigao 2007. godine.

Plakati s Messijevim likom razvučeni su po cijelom Miamiju, sponzori potpisuju nove ugovore s njim i njegovim klubom, ali Messi u Americi svejedno nije popularan kao u Evropi.

Što mu vjerovatno i odgovara. Argentinac je snimljen u jednom supermarketu u Miamiju kako s porodicom gura kolica među policama i u miru bira hranu.

Gotovo niko u prodavnici ga nije prepoznao osim jednog prodavača koji ga je zamolio za fotografiju, na što je Messi bez problema pristao.

Nakon toga je nastavio s kupovinom i u miru otišao iz supermarketa, što bi bilo nemoguće bilo gdje u Evropi, a posebno u rodnoj Argentini.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()