Mesi: Neću igrati za Argentinu na SP 2026. godine

Oprostio se od najvećeg fudbalskog takmičenja

14.06.2023. 10:39
  • Podijeli:
messi-profimedia-0745405696-639f686bf3886.webp Foto: Profimedia

Argentinski fudbaler Lionel Mesi izjavio je da neće igrati za nacionalni tim na Svjetskom prvenstvu, koje će 2026. godine biti održano u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

Mesi je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio titulu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Mislim da neću igrati na narednom SP. Katar je bio moj posljednji Mundijal. Vidjeću kako će situacija da se razvija, ali u principu ne. Neću igrati na narednom Mundijalu", rekao je Mesi za kineski Titan sports, prenosi španska agencija EFE.

Mesi je igrao na Mundijalima 2006, 2010, 2014, 2018. i 2022. godine. On se trenutno sa selekcijom Argentine nalazi u Peking gdje će odigrati prijateljske mečeve sa Australijom i Indonezijom.

Mesi je nedavno objavio da neće da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom. On će najvjerovatnije karijeru da nastavi u Interu iz Majamija.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()