Mesi doputovao u Majami

Mesi je privatnim avionom sletio na aerodrom u Fort Loderdejlu

11.07.2023. 22:48
  • Podijeli:
Mesi Majami_Tanjug AP-64adbedc9d586.webp Foto: Tanjug/AP

Argentinski fudbaler Lionel Mesi doputovao je večeras u Majami uoči zvaničnog potpisivanja ugovora sa Interom, prenosi španska Marka.

Mesi je privatnim avionom sletio na aerodrom u Fort Loderdejlu. Španski mediji navode da je argentinski fudbaler stigao na Floridu sa Bahama gdje je proveo odmor sa porodicom.

Mesi (36) je prethodne dvije sezone igrao za Pari Sen Žermen, a po isteku ugovora sa šampionom Francuske odlučio je da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Američki klub je prošle nedjelje najavio događaj pod nazivom "Otkrivanje" za 16. jul na svom stadionu na kome će Mesi biti predstavljen kao novo pojačanje Intera, koji je nedavno preuzeo argentinski trener Herardo Martino.

Mesi bi u dresu novog kluba trebalo da debituje 21. jula protiv meksičkog Kruz Azula.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()