Loša forma dolazi na naplatu: Zvezda doživjela pad na UEFA rang listi

Ekipa Baraka Bahara se tako na novoj UEFA listi nalazi na 45. mjestu, dok je prethodno bila dvije pozicije ispred

14.11.2023. 13:50
  • Podijeli:
fk crvena zvezda-6522d12750dde.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda doživio je pad na UEFA rang listi.

Crvena zvezda je poslije četiri utakmice u Ligi šampiona, gdje nisu uspeli da upišu pobjedu, osvojili su samo jedan bod i izgubili sve šanse da se domognu osminefinala Lige šampiona.

Ekipa Baraka Bahara se tako na novoj UEFA listi nalazi na 45. mjestu, dok je prethodno bila dvije pozicije ispred.

Crveno-bijelima slijedi najvažnija utakmica u sezoni, gdje će gostovati Jang Bojsu i u slučaju pozitivnog rezultata, povećali bi svoje šanse da se nađu na proljeće u Ligi Evrope, piše B92.

Sa druge strane Zvezda se u domaćem šampionatu nalazi na drugom mJestu na tabeli, gdJe je na šest bodova minusa u odnosu na prvoplasirani Partizan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()