Legende Bayerna igraju meč: Misimović na terenu s Pizarrom, Van Buytenom, Olićem…

Bit će to lijepa prilika da opet na djelu vidimo neke od velikih igrača, a na terenu će se, u dresu Bavaraca, naći i Zvjezdan Misimović

21.10.2022. 13:16
  • Podijeli:
nagelsmann-bayern-twitter.jpg

Legende minhenskog Bayerna u nedjelju će na Allianz Areni igrati revijalni meč protiv legendi Munchena 1860.

Bit će to lijepa prilika da opet na djelu vidimo neke od velikih igrača, a na terenu će se, u dresu Bavaraca, naći i Zvjezdan Misimović.

Naime, Bayern je potvrdio roster tima za ovaj meč, a među igračima je i Misimović, inače direktor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Pored Misimovića, za Bayern će igrati legendarni Elber, Pizarro, Van Buyten, Olić, Demichelis, Tarnat, Kuffour…

Utakmica se igra povodom obilježavanja 50. godišnjice minhenskog Olimpijskog parka.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()