Laporta ogorčen: Želio je uništiti sve jer je projekat ugrožen

Barcelona vjerovatno nastavlja u Evropskoj ligi

14.10.2022. 08:33
  • Podijeli:
joan-laporta-reuters.jpg

Predsjednik Barcelone Joan Laporta ogorčen je i ljut zbog vjerovatnog ispadanja tima iz Lige prvaka i to još u grupnoj fazi.

Kao što je poznato Barca je u utorak remizirala s Interom odigravši 3:3, te nakon četiri kola zaostaje tri boda za drugoplasiranim Interom i sada više ne ovisi sama o sebi.

Ukoliko Inter u narednoj utakmici na svom terenu savlada Victoriu Plzen, Barca nastavlja igrati u Evropskoj ligi.

"Mateu Alemany i Jordi Cruyff pokušali su smiriti Laportu. Bio je totalno izvan kontrole. Želio je uništiti sve jer vidi da je projekt ugrožen. Laporta je bio jako uzbuđen zbog Lige prvaka. U januaru će već napraviti neke promjene. Situacija nakon Intera bila je komplicirana", rekao je Alvarez u El Chiringuitu pa dodao:

"Laporta je umoran od nekih igrača. Njegova ljutnja je baš zbog njih. Umoran je od određenih imena, o kojima je govorio posljednjih sedmica. Sportski direktor Alemany nije ugrožen."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()