Krunoslav Rendulić najavio uzvrat i otkrio u kakvom je stanju Bilbija

Danas će fudbaleri mostarskog tima otputovati za Bratislavu, a meč je kratko najavio šef stručnog štaba Krunoslav Rendulić

31.07.2023. 12:59
  • Podijeli:
Krunoslav Rendulić_Denis Kapetanović  Pixsell-64b7a8c5b107b.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

HŠK Zrinjski u utorak igra uzvratni susret 2. pretkola Lige prvaka u Bratislavi protiv Slovana, a Plemiće očekuje težak zadatak budući da imaju gol zaostatka.

Zrinjski je u prvom meču odigranom pod Bijelim brijegom minimalno poražen. Gol odluke postigao je Zubaru u drugom poluvremenu.

Danas će fudbaleri mostarskog tima otputovati za Bratislavu, a meč je kratko najavio šef stručnog štaba Krunoslav Rendulić.

“Nemamo izbora, ako mislimo proći dalje moramo pobijediti. Rezultat je aktivan, Slovan je u prednosti za jedan gol. Ako mi zabijemo gol onda je sve u egalu.”

Na pitanje kakav Slovan očekuje, Rendulić je odgovorio da će slovački tim gotovo sigurno biti veoma oprezan, ali da Zrinjski može iskoristiti njihove mane.

“Oni su igrali kako smo očekivali, čvrsto, agresivno, kompaktno. Pokušali su nas ugroziti iz prekida. Jedna greška nas je koštala poraza. Ima prostora da iskoristimo neke njihove mane. Ne vjerujem da će biti ofanzivniji. Imaju dobar rezultat. Stanje je malo bolje. Bilbije ima problem sa rebrom, ali je bolje. Svi ostali osim Magdić će biti spremni.”

Susret se igra u utorak od 20 sati i 30 minuta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()