Krunić predstavljen, ali Fenerbahče nije otkupio njegov ugovor

runić u istanbulski klub dolazi na posudbu, a Fenerbahče ima pravo otkupa njegovog ugovora

13.01.2024. 18:16
  • Podijeli:
rade krunic fenerbahce-65a148204646f.webp Foto: Facebook

Rade Krunić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, zvanično je novi igrač Fenerbahčea, potvrdio je turski klub na zvaničnoj web stranici.

Zanimljivo, Fenerbahče nije otkupio Krunićev ugovor od Milana.

Iako se prethodnih dana spekulirao o poslu vrijednom do pet miliona eura, Krunić u istanbulski klub dolazi na posudbu, a Fenerbahče ima pravo otkupa njegovog ugovora.

Krunića će u Fenerbahčeu dočekati saigrač iz reprezentacije BiH Edin Džeko.

Krunić je na San Siro došao 2019. godine iz Empolija za 8,6 miliona eura, a trenutni ugovor mu je aktivan do ljeta 2025. godine. Ove sezone za Milan je u svim takmičenjima odigrao 14 utakmica (deset u Serie A i četiri u Ligi prvaka).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()