Kakve promjene donosi? Akrapović novi šef stručnog štaba Želejzničara

Akrapović je vlasnik UEFA Pro licence

08.01.2024. 21:34
  • Podijeli:
Bruno Akrapović-659c5c616f0cb.webp Foto: FK ŽELJEZNIČAR

Bh. stručnjak, Bruno Akrapović, novi je šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Željezničar.

Bruno Akrapović je rođen 26. septembra 1967. godine u Zenici. U igračkoj karijeri je između ostalih igrao za Čelik, Volfsburg, Mainz.

Bogatu trenersku karijeri počeo je u Njemačkoj, a potom je samostalno vodio Val, Solin, Neretvanac, Europu, Škendiju, Split, Lokomotiv Plovdiv, CSKA Sofiju, Al-Vehdu i Akritas. Sa Lokomotivom je osvojio dva Kupa i Superkup Bugarske, sa Škendijom Kup Sjeverne Makedonije, a sa Europom je podigao trofej Superkupa Gibraltara.

Akrapović je vlasnik UEFA Pro licence, a zvanično će biti predstavljen u narednim danima kada će i početi pripreme sa ekipom za naredni dio sezone, pišu Nezavisne novine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()