Jović: Kad sam stigao u Real sve je krenulo po zlu

"Kada sam stigao u Madrid, sva svjetla su bila uperena u mene"

05.03.2023. 17:30
  • Podijeli:
Luka Jović-63ee9c6306668.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović kaže da je prerano napustio Ajntraht iz Frankfurta i da nije uspio da se snađe u madridskom Realu.

"Prerano sam napustio Ajntraht. Sve je krenulo po zlu od samog početka. Kada sam stigao u Madrid, sva svjetla su bila uperena u mene. Bilo je teško prilagoditi se najvećem klubu na svijetu. To je bilo nesrećno iskustvo pored povreda, korone i nepravednog pritiska", rekao je Jović za italijansku "Republiku".

Jović (25) je ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je igrao za Benfiku i Ajntraht pre nego što je 2019. stigao u Real. Srpski napadač se nije snašao u madridskom klubu i prošle godine je pojačao Fiorentinu.

"Mogu da napredujem u Fiorentini, zahvaljujem predsjedniku kluba Roku Komisu, koji je stvarno voli. Ekipa sve što je potrebno da osvoji Ligu konferencija", dodao je Jović.

Srpski napadač je ove sezone odigrao 34 meča za Fiorentinu i postigao je 11 golova.

Fiorentina će u osmini finala Lige konferencija igrati protiv Sivasa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()