Još jedna zvijezda odlazi u Saudijsku Arabiju, nekada bio najveća svjetska nada

Fudbaler koji je oduševljavao u dresu Benfice, potom bio blago rečeno razočaranje u ekipi Atletico Madrida, nije uspio da se izbori za ozbiljnu ulogu u Chelseaju

30.08.2023. 22:34
  • Podijeli:
joao felix twitter-64ec621f6770c.webp Foto: Twitter

Joao Felix, nekada po mnogima najtalentovanijih fudbaler svijeta, blizu je odluke da napusti Evropu i ode u Saudijsku Arabiju.

Fudbaler koji je oduševljavao u dresu Benfice, potom bio blago rečeno razočaranje u ekipi Atletico Madrida, nije uspio da se izbori za ozbiljnu ulogu u Chelseaju.

Kako mu je pozajmica sa „Plavcima“ istekla, a usljed narušenih odnosa sa Diegom Simeoneom neće ostati u klubu, 23-godišnji Portugalac se našao pred ozbilnom raskrsnicom.

Naime, španski mediji navode da Felix želi da karijeru nastavi u Barceloni. Ipak, pregovori dvije strane idu nešto sporije pa je pitanje da li će biti okončani do kraja posljednjeg dana augusta, zbog čega je on navodno postavio ultimatum Barci da neće čekati posljednji trenutak, iako želi da Madrid zamijeni prijestolnicom Katalonije.

No, ako se transfer izjalovi, uslijediće korak koji bi mogao da znači i definitivan sumrak karijere ovog fudbalera.

Felix, naime, namjerava da, umjesto u Liverpool sa kojim je takođe bio povezivan, krene putem starijeg sunarodnika Cristiana Ronalda i zaigra u Saudijskoj Arabiji.

Više informacija bi trebalo da bude poznato u narednim sedmicama, pošto je prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji otvoren do druge polovine septembra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()