Izliv emocija pa poraz: Juče, danas i zauvijek, Dejan, jedan od nas

Deki je ostavio dubok trag među Nero-azurima. Za klub je uvijek ostavljao srce na terenu i navijači mu to nisu zaboravili.

29.10.2022. 22:46
  • Podijeli:
Dejan Stanković_Tanjug-1667075873984.webp Foto: Tanjug

Trener Sampdorija Dejan Stanković imao je toplu dobrodošlicu na "Đuzepe Meacu", ali je nakon nje uslijedio lagani poraz od Intera, 0:3.

Deki je ostavio dubok trag među Nero-azurima. Za klub je uvijek ostavljao srce na terenu i navijači mu to nisu zaboravili.

Posebno pamte 2010. godinu u kojoj je slavni milanski klub uzeo tripletu.

I zato ne čudi što se večeras na tribinama pojavio transparent sa emotivnom porukom:

"Juče, danas i zauvijek, Dejan, jedan od nas"

Srpski stručnjak na početku meča se zahvalio pristalicama nekadašnjeg kluba na toplom dočeku, a onda se okrenuo poslu.

Ovog puta nije uspio da iznenadi favorita, međutim, Sampa ima čemu da se nada. Od kada je Stanković sjeo na klupu, tim je osvojio četiri od ukupno šest bodova, te prošao u osminu finala Kupa Italije.

Idealna prilika da uveća saldo je naredni domaći meč protiv Fjorentine.

S druge strane, Inter se sa nova tri boda probio do četvrte pozicije Kalča. Edin Džeko je za pobjednike igrao do 69. minuta.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()