Iz Zvezde tvrde: Grobari napravili štetu od 40 hiljada evra

Ali, uvijek postoji i ta druga strana medalje i navijački kolorit koja je takođe tradicija najveće fudbalske svetkovine, prenosi b92.

10.03.2024. 15:40
  • Podijeli:
partizan kalulu-65eda2d6700e2.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Subotnji 172. "vječiti" derbi je sve oduševio u smislu da ne pamtimo kada smo vidjeli veći broj golova i šansi, te zanimljivošću vratio vjeru u fudbal.

Ali, uvijek postoji i ta druga strana medalje i navijački kolorit koja je takođe tradicija najveće fudbalske svetkovine, prenosi b92.

Ovog puta, navijači Partizana su došli u ogromnom broju na stadion "Rajko Mitić", ali su i ostavili veliku štetu za sobom. Naime, polomljen je veliki broj stolica, dio i zapaljen, dok je drugi dio završio na atletskoj stazi.

Na južnoj tribini je uništeno nekoliko stotina stolica, a ukupna šteta iznosi oko 40.000 evra. Faktura za plaćanjem će se, najvjerovatnije, već u ponedeljak naći na stolu administracije u Humskoj ulici.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()