Horde zla organizuju sastanak nezadovoljni stanjem u FK Sarajevo

Najvatreniji navijači premijerligaša sa Koševa nedzadovoljni su onim što se dešava u i oko kluba

05.01.2023. 15:13
  • Podijeli:
Horde_zla_foto_FB-63b6bc6777234.webp Foto: Facebook

Udruženje navijača FK Sarajevo - Horde zla, organizovali su sastanak na kojem će pričati o aktuelnoj situaciji u Bordo taboru.

Najvatreniji navijači premijerligaša sa Koševa nedzadovoljni su onim što se dešava u i oko kluba, prije svega izborom Mirze Varešanovića za trenera, zbog čega su nedavno poslali otvoreno pismo vlasniku Ismiru Mirviću.

"Braćo Hordaši, navijači sa istočne i zapadne tribine, simpatizeri kluba i svi ostali kojima je bordo boja u srcu, pozivamo vas na sastanak koji će se održati u nedjelju, 8. januara sa početkom u 18 sati u velikoj sali Kina Bosna. Tema sastanka će biti aktuelna situacija u i oko kluba. Molimo vas da se odazovete što većem broju kako biste se upoznali sa svim smjernicama dalje borbe protiv nekompetentnih ljudi koji se trenutno nalaze na pozicijama u klubu, a koji svojim postupcima blate renome našeg voljenog kluba. Sarajevo, to smo mi", poručili su u saopćenju objavljenom na svojoj Facebook stranici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()