Horde zla najavile da idu na gostovanje u Široki Brijeg

I pored bojkota i "rata" s čelnicima kluba s Koševa

01.03.2023. 11:20
  • Podijeli:
horde zla siroki - facebook-63ff254dc944f.webp Foto: Facebook

Udruženje navijača FK Sarajevo i navijačka grupa Horde zla najavili su odlazak na gostovanje na narednu ligašku utakmicu protiv Širokog Brijega, a na nekoliko mostova u glavnom gradu okačili su parole kojima se pozivaju ljubitelji bordo boje da pruže podršku svom klubu u nedjelju na Pecari.

Iako u jeku bojkota domaćih utakmica, Horde zla su najavile da će bodriti svoj tim na svim gostovanjima na kojima im bude omogućen odlazak, uključujući utakmicu u Širokom.

"U sezoni kada naša grupa zbog različitih faktora nije u mogućnosti prisustvovati utakmicama voljenog kluba, te zbog situacije u klubu prouzrokovane postavljanjem pogrešnih ljudi na rukovodeće pozicije koji svojim svakodnevnim djelovanjem srozavaju i sputavaju naš voljeni klub da ide ka naprijed - ova utakmica i ovo gostovanje je jedna od rijetkih prilika da navijači Sarajeva na tribinama stadiona pokažu svoj stav o trenutoj situaciji!

Sada, kao nikada prije, bitno je da da zbijemo redove i da, bez obzira sa koje tribine Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović - Hase uobičajeno posmatramo utakmice, u nedjelju jasno i glasno poručimo šta mislimo o situaciji u klubu, te da našim igračima pružimo podršku u borbi za mjesto koje vodi u evropska takmičenja dok još nije kasno, obzirom da bi se vođeni nestručnim osobama mogli vrlo lako naći u borbi za opstanak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()