Haland: Volio bih da osvojim "Zlatnu loptu"

Volio bi da ga pamte kao posebnog igrača

10.09.2023. 16:37
  • Podijeli:
haaland-profimedia-1666447236316.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Mančester sitija i norveški reprezentativac Erling Haland izjavio je da bi volio da osvoji "Zlatnu loptu", koju "Frans fudbal" dodjeljuje najboljem igraču svijeta, prenose britanski mediji.

Apsolutni rekorder je fudbaler Intera iz Majamija Lionel Mesi, koji je sedam puta u karijeri dobio "Zlatnu loptu". Argentinac je jedan od glavnih kandidata za ovaj trofej, pošto je prošle godine sa nacionalnim timom osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Znam da mogu mnogo da napredujem. Još sam mlad. Ali da, mislim da imam šansu ove godine. Volio bih da me ljudi pamte kao posebnog igrača. To je ono što pokušavam da radim iz nedjelje u nedjelju, da pokazujem posebne stvari", rekao je Haland, koji je prošle sezone sa Mančester sitijem osvojio Ligu šampiona, Premijer ligu i FA kup.

"Zlatna lopta" biće dodijeljena 30. oktobra u Parizu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()