Hadžibegić u potrazi za novim snagama

Razgovarao je s napadačem Toulousea i potencijalnim Zmajem Saidom Hamulićem

15.04.2023. 14:20
  • Podijeli:
faruk hadzibegic anadolija-6426a4955b78c.webp Foto: Anadolija

Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, razgovarao je s napadačem Toulousea i potencijalnim Zmajem Saidom Hamulićem.

"Razgovarali smo otvoreno o svemu, a i njemu sam rekao, ono što sam podijelio i sa javnošću: Nijednom igraču, koji moze pomoći reprezentaciji BiH, vrata nisu zatvorena!", poručio je Hadžibegić i dodao:

"U razgovoru s njim, nisam obećavao ništa, osim da ću pratiti njegove igre u dresu Toulousea, kao što sam radio i do sada. Od Hamulića se očekuje da se strpi i da i dalje dobro radi. Sretan sam što smo se sreli i otvoreno razgovarali, te jedan drugom objasnili situaciju u kojoj se ja nalazim kao selektor, a on meni situaciju u kojoj je on kao igrač".

Hadžibegić ističe da je zajednički cilj uspjeh Zmajeva.

"Njegova želja je ogromna i neosporna i niko nikome ne smije zamjerati, niti zamjera neke riječi, jer nam je cilj zajednički: Uspjeh reprezentacije BiH! Od Hamulića sam dobio uvjeravanja da je zahvalan zbog prilike da razgovaramo o reprezentaciji BiH, kao sto sam i ja zahvalan njemu, sto smo obavili korektan razgovor",  zaključio je Hadžibegić.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()