Grci u zatvoru „pakleno“ dočekali hrvatske navijače: „Odavde nećemo živi izaći“

U zatvoru, nekih 150 kilometara od Atine, uz smješten samo još jedan navijač iz Hrvatske, ali ne u istoj ćeliji

17.08.2023. 20:30
  • Podijeli:
navijači aek tanjug ap Petros Giannakouris-64d38fed741d4.webp Foto: Tanjug/Ap/Petros Giannakouris

Jedan 21-godišnji navijač iz Hrvatske koji je uhapšen zbog ubistva navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa, dobio je prijetnje smrću samo nekoliko sati nakon to je poslat u zatvor u Grčkoj.

Nekoliko sati nakon dolaska, uspio je da nazove oca i ispriča mu kako je u zatvor stigao sa samo još jednim Hrvatom, te kako je okružen AEK-ovim navijačima koji su mu se odmah obratili.

„Tata, ja odavde živ neću izaći. Stavili su me u zatvor s AEK-ovim ubicama. Čim sam došao okružili su me, pokazali mi odrezanu glavu, govorili – nećeš jutro dočekati, u tom je smislu tekao razgovor“, prepričao je razgovor sa sinom Robert Žiga, otac uhapšenog navijača, prenosi „Dnevnik.hr“.

U tom je zatvoru, nekih 150 kilometara od Atine, uz njega smješten samo još jedan navijač iz Hrvatske, ali ne u istoj ćeliji.

Policija još uvijek traži ubicu Katsourisa, a očekuje se da će u narednim danima biti poznata DNK analiza otisaka prstiju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()