Golman Borussije zabavljao navijače uz zavidno umijeće žongliranja s teniskom lopticom

Ubacivali su teniske loptice, novčiće i druge predmete u znak protesta zbog dopuštenja ulaganja stranog kapitala u bundesligaške klubove

10.02.2024. 13:30
  • Podijeli:
golman_zongliranmje_foto_X-65c741feafed5.webp Foto: X/@raneme127

Ovo je ove sezone već postala tradicija u Bundesligi. Nadoknada prvog poluvremena trajala je 12 minuta jer su navijači u Dortmundu prekinuli utakmicu između Borussije i Freiburga.

Ubacivali su teniske loptice, novčiće i druge predmete u znak protesta zbog dopuštenja ulaganja stranog kapitala u bundesligaške klubove.

Pauza je potrajala, igrači su na trenutak napuštali teren, treneri su im davali upute, a neki su se i zabavljali, poput golmana domaćih Gregora Kobela. Švicarac je pokazao zavidno umijeće u žongliranju teniskom lopticom.

Milioneri su slavili 3:0, dva gola je postigao Malen i jedan Fullkrug.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()