Održana šesta ulična trka Modriča

U muškoj konkurenciji na deset kilometara pobjedu je odnio domaći takmičar Žarko Jovanović

30.06.2024. 14:22
  • Podijeli:
UTM_2024_04-66814de57e8ca.webp Foto: Una

U Modriči je u subotu održana Šesta ulična trka Modriča, na kojoj je nastupilo dvije stotine takmičara na pet i deset kilometara.

U muškoj konkurenciji na deset kilometara pobjedu je odnio domaći takmičar Žarko Jovanović koji je po veoma toplom i sparnom vremenu stazu od deset kilometara pretrčao za 34:41, drugi je bio Ante Živković iz Zagreba sa vremenom 36:04, a treći Sreto Krstić iz beogradske Crvene zvezde sa 36:43.

U konkurenciji dama, prvo mjesto zauzela je Slađana Stamenković atletičarka Crvene zvezde Beograd sa rezultatom 38:38, druga je Marija Vrajić iz Osijeka sa 41:22, a treća Snježana Pisarić iz AK Marathon Brćko sa 43:07.

Na trci na pet kilometara kod muškaraca prvi je Đorđe Ćerić, drugi Mato Mićalović, a treći Boško Božić. Kod dama prva je Sanela Savić, druga Marija Subotić, a treća Sanda Skenderija.

Prije glavne trke odražane su Tropic dječije trke na kojima je nastupilo više od 300 mališana u sedam uzrasnih kategorija. Organizatori su se potrudili da za sve učesnike obezbijede medalje, slatke poklone, kao i poklon ulaznicu na Gradski bazen.

"Drago nam je da je i ova trka uspješno prošla, o čemu svjedoče pozitivne reakcije svih učesnika, kako u dječijim tako i u seniorskim trkama, kao i gledalaca koji su duž staze bodrili sve učenike. Zahvaljujemo se Opštini Modriča i svim sponzorima bez čije podrške trka ne bi mogla da se realizuje. Poslije sumiranja utisaka okrećemo se ka sedmoj trci, koja nas očekuje za manje od godinu dana".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()