Generalka u Novom Sadu: Borac bi da popravi utisak

"Sve linije tima se uigravaju i ekipa izgleda veoma dobro. Ipak, još uvijek kuburimo sa napadačkim dijelom"

19.07.2023. 14:39
  • Podijeli:
FK Borac_FKB-64b7a35c3c6cb.webp Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca večeras će odraditi generalnu provjeru pred start sezone.

Crveno-plavi će snage odmjeriti sa bratskom Vojvodinom, u meču koji je zakazan za 20 časova na "Karađorđu".

Banjalučani do sada nisu ostavili dobar utisak i, kako sami priznaju, žele da ga poprave.

Ako poraz od Crvene zvezde (0:2) i jeste bio očekivan, neuspjesi protiv Železničara iz Pančeva i Radničkog 1923 sigurno nisu.

Pa ipak, treba imati u vidu da je četa Vinka Marinovića doživjela velike promjene.

U Platonovu je stiglo čak 12 novajlija i potrebno je vrijeme da Vinko Marinović i njegovi saradnici "poslože ekipu".

Kakav posao su uradili u posljednjih 10 dana, odnosno u periodu od kada su odigrali posljednji susret, saznaćemo u okršaju sa Lalama.

Podatak da je Borac u 270 minuta fudbala, ne računajući revijalnu utakmicu sa Omarskom, postigao svega jedan gol, jasno pokazuje da napadačka igra mora biti bolja.

"Vjerujem da ćemo, bez obzira što je Vojvodina veoma težak protivnik, popraviti utisak kontrolnih utakmica tokom pripremnog perioda. Sve linije tima se uigravaju i ekipa izgleda veoma dobro. Ipak, još uvijek kuburimo sa napadačkim dijelom. Jovo Lukić je povrijeđen, a Milan Makarić tek treba da nam se priključi na treningu i uvjeren sam da će se brzo uklopiti.  Najvažnije je da potpuno spremni dočekamo prvu evropsku utakmicu i da u Beču izvedemo najbolji tim koji imamo", optimista je trener u stručnom štabu Boris Raspudić.

Crveno-plavi prvi zvanični susret igraju 27. jula protiv Austrije, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()