Fenomenalni Vlahović donio novu pobjedu Juventusu

Stara dama ne zna za poraz skoro četiri mjeseca

22.01.2024. 07:55
  • Podijeli:
dusan vlahovic reuters-65ae1066610c3.webp Foto: Reuters

Juventus ne prestaje pobjeđivati, a Dušan Vlahović ne prestaje zabijati.

Stara dama sinoć je slavila na gostovanju protiv Leccea rezultatom 0:3 u sklopu 21. kola italijanske Serie A.

Juventus je ovom pobjedom skočio na lidersku poziciju s jednim bodom prednosti ispred Intera, uz odigranu utakmicu više.

Za Juventus je ova pobjeda bila sedma u nizu u svim službenim takmičenjima, a posljednji poraz je doživio prije skoro četiri mjeseca.

Prva dva gola na utakmici je postigao Dušan Vlahović (u 59. i 68. minuti), a napadač iz Srbije je u nevjerovatnoj formi. U posljednjih pet ligaških utakmica upisao je šest golova i dvije asistencije te je izbio na drugo mjesto ljestvice strijelaca Serie A.

Posao je za Juventus dovršio Brazilac Bremer golom u 85. minuti utakmice. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()