Euforija na Grbavici: Čuveno ime se vraća na klupu Željezničara

Spekulacije o nasljednicima su počele, a mnogi navijači izražavaju želju za povratkom Nermina Bašića, koji je prije uspješno vodio tim

03.01.2024. 19:41
  • Podijeli:
Grbavica_FK Željezničar.jpg Foto: FK Željezničar

Nakon ostavke Abdulhakeema Al-Tuwaijrija, krenulo se sa licitacijom imena za užarenu klupu plavih.

Spekulacije o nasljednicima su počele, a mnogi navijači izražavaju želju za povratkom Nermina Bašića, koji je prije uspješno vodio tim.

Bašić je podijelio poruke podrške na društvenim mrežama, ostavljajući pitanje odluke rukovodstvu kluba u narednim danima.

Pored Bašića u javnosti se najviše spominju imena “dežurnih vatrogasaca” na Grbavici, Edisa Mulalića i Admira Adžema koji su uvijek uskakali na užarenu klupu kada je bilo najpotrebnije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()