Enrique: Ne želim još jedno finale Hrvatske i Francuske

Bivši selektor Španije otvorio dušu

13.12.2022. 10:46
  • Podijeli:
Luis Enrique_EXPA_Pixsell-6391f178b0df9.webp Foto: EXPA/Pixsell

Luis Enrique neslavno je završio svoju epizodu na mjestu selektora Španije.

Podsjećamo, "Furija" je ispala s Mundijala u Kataru u osmini finala od Maroka.

Enrique je sada dao svoju prognozu same završnice, ali i jasno kazao koga bi volio da vidi na tronu.

"Ne želim još jedno finale između Francuske i Hrvatske. Bilo bi užasno da Maroko osvoji, iako se niko ne bi iznenadio da uđu u finale. Pogledajte kako lud, ali potpuno zaslužen uspjeh je iza njih. Volio bih da Argentina osvoji Svjetsko prvenstvo zbog Messija i onoga što znači za fudbal", rekao je.

Podsjećamo, Hrvatska i Argentina igraju večeras, dok je drugo polufinale na rasporedu sutra, a sastaju se Francuska i Maroko.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()