Emotivni Gudelj: Nisam mogao da zadržim suze

"Cijele godine se dešavaju neke stvari, prvo sa Dragišom, onda i sa bebom"

01.06.2023. 11:40
  • Podijeli:
Nemanja Gudelj_Profimedia-647865f86b7aa.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj vrlo emotivno je proslavio osvajanje Lige Evrope.

Adut Sevilje je dao veliki doprinos osvajanju pehare nakon rovovske borbe sa Romom i trijumfa izvojevanog nakon penala.

Iza momka čiji su korijeni iz Trebinja je turbulentna sezona.

Stvari na terenu nisu dobro izgledale po Andalužane. Potom je njegov brat Dragiša kolabirao na terenu, ali srećom, bez težih posljedica.

Još jedan šok uslijedio je pred samo finale, pošto je njegova trudna supruga Anastasija Ražnatović izgubila bebu.

"Ovo jeste bila najduža, ali je i najteža utakmica koju sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna. Pogotovo meni, jer sam prošao par veoma teških dana sa porodicom. Cijele godine se dešavaju neke stvari, prvo sa Dragišom, onda i sa bebom. Kada je sudija odsvirao kraj, suze su same krenule, nisam mogao da ih zadržim", rekao je Nemanja.

Saigrači su prije završnog boja rekli da će igrati upravo za Gudelja i da će eventualnu pobjedu posvetiti upravo njemu, piše B92.

"Jeste, tako je bilo. Imali smo sastanak sa predsjednikom, koji je rekao svima situaciju i igrači su bili uz mene. Svi smo kao porodica i to se pokazalo", dodao je Nemanja.

Uzdanica Orlova za kraj je poručio da se raduje nastupu u nacionalnom timu.

"Za reprezentaciju uvijek ima goriva", zaključio je Gudelj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()