Edin Džeko poklonio dres sinu legende Premijer lige BiH: 'Njegovoj sreći nema kraja'

Na dresu pored potpisa može se vidjeti posveta "Za Luku"

14.11.2023. 14:09
  • Podijeli:
Edin Džeko-6533ab5163867.webp Foto: PRINTSCREEN/FENBAHCE SK

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i Fenerbahcea, Edin Džeko (37), obradovao je sina Bojana Regoje s dresom istanbulskog kluba i svojim potpisom na njemu.

Bojan Regoje, legendarni defanzivac Premijer lige BiH, objavio je na svom profilu fotografiju sina s dresom Džeke uz opis: "Njegovoj sreći nema kraja".

Na dresu pored potpisa može se vidjeti posveta "Za Luku".

Bojan i njegova supruga Jelena su nedavno bodrili Zmajeve u Zenici protiv Portugala.

Regoje je odigrao preko 350 utakmica u Premijer ligi BiH. Najviše za Slaviju, a potom za Olimpik, Čelik i Mladost DK.

Od ljeta 2021. godine je trener Slavije, koja je trenutno 12. na tabeli Prve lige RS-a.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()