Džeko i Krunić slobodan dan proveli u društvu jednog od najpoznatijih ugostitelja na svijetu

Zmajevi, koji nastupaju za Fener, odlučili su da slobodnu večer u Istanbulu provedu sa saigračima Serdarom Dursunom i Leonardom Bonuccijem

29.02.2024. 13:29
  • Podijeli:
dzeko batsuhaji x com-65b17efa26ce0.webp Foto: X-com

Jedan od najpoznatijih ugostitelja na svijetu Nusret Gokce družio se sa fudbalskim reprezentativcima Bosne i Hercegovine Edinom Džekom i Radetom Krunićem.

Zmajevi, koji nastupaju za Fener, odlučili su da slobodnu večer u Istanbulu provedu sa saigračima Serdarom Dursunom i Leonardom Bonuccijem.

Prisutan je bio i selektor Turske Vicenco Montela, a Nusret poznat pod nadimkom Salt Bae je zajedničku fotografiju objavio na svom Instagramu uz komentar "Šampionski tim".

Fudbaleri Fenerbahčea su trenutno drugi u Turskoj sa 70 bodova te imaju dva boda manje od lidera Galatasaraya.

Ovaj tim je u utorak doživio i težak od Ankaragučua sa 3:0 u četvrtfinalu Kupa Turske i oprostio se od ovog takmičenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()