Duljaj: Nazire se slika kako Partizan treba da igra

"Ovo je slika kako bi na neki način trebalo da igra Partizan. Slika se pojavila. Najgore je kada se neko plaši da igra fudbal"

03.03.2023. 21:43
  • Podijeli:
Igor Duljaj_FKP-6402598e0ea57.webp Foto: FK Partizan

Novi šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj nije mogao da bude zadovoljan epilogom 169. vječitog derbija, ali jeste pojedinim segmentima igre njegovih izabranika.

Zvezda je u svetkovini srpskog fudbala slavila sa minimalnih 1:0, "pobjegla" na 16 bodova razlike i praktično odbranila titulu.

Šampion je rano poveo, do odmora kontrolisao situaciju na terenu, ali je u nastavku opasno živio.

Parni valjak je bio bolji tim, imao je i neke šanse, nije ih iskoristio i porazom je završio gostovanje u komšiluku.

Poraz nikada nije dobar, ali Duljaj je vidio i neke dobre strane:

"Prvo, čestitke Zvezdi na pobjedi. Vidjeli smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili uspavani, bez igre i pasa... U drugom smo natjerali Zvezdu da igra sa tri pozadi i da čuva gol. Ovo je slika kako bi na neki način trebalo da igra Partizan. Slika se pojavila. Najgore je kada se neko plaši da igra fudbal, da bježi od odgovornosti i da tjera loptu od sebe. I kada gubite i dobijate morate da vidite šta je dobro... Kako god da se zove protivnik, nikoga ne treba potcjenjivati", jasan je Duljaj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()