Domino efekat: Mesi neće, Nejmar hoće

Adut Pari Sen Žermena čekao je Mesijevu odluku. A nakon što je Leo odabrao Inter, Nejmar cilja povratak na "Kamp Nou"

08.06.2023. 13:38
  • Podijeli:
Lionel Mesi Nejmar_Michel Euler AP Tanjug-6481b55c18a3a.webp Foto: Michel Euler / AP / Tanjug

Brazilska fudbalska zvijezda Nejmar želi da se vrati u Barselonu, pišu katalonski mediji.

Adut Pari Sen Žermena čekao je odluku Lionela Mesija. A nakon što je Leo odabrao Inter, Nejmar cilja povratak na "Kamp Nou".

Jer, da je Argentinac rekao "da" Barsi, u klubu ne bi bilo mjesta za obojicu s obzirom na finansijski fer-plej.

Ovako, Mesi je krenuo "preko bare", a Pariz će, po svoj prilici, napustiti i nezadovoljni Nejmar.

Brazilčeva karijera je u padu, evidentno nijesrećana na "Parku prinčeva", s tim da ni u klubu nisu zadovoljni njegovim izdanjima.

Zato je povratak na mjesto uspjeha logičan potez, za sve tri strane.

"Prioriteti su jasni, cilj je potpisati zvijezdu koja će praviti razliku. Jedan od igrača koji je ponuđen Barsi jeste Nejmar koji sigurno napušta Pari Sen Žermen i spreman je da se vrati", piše u tekstu "Sporta".

Isti list dalje tvrdi kako je Nejmar spreman da igra za značajno manju platu nego u Parizu, gdje po trenutnom ugovoru inkasira skoro 3.000.000 evra mjesečno.

No, problem je što bi PSŽ gotovo izvjesno potraživao određeno obeštećenje. A to bi, uz platu, bilo već previše za finansijski skrhanu Barselonu.

Nadu španskog velikana podgrijeva to što Parižani po svaku cijenu žele da se riješe Brazilca, te bi mogli da budu fleksibilni u pregovorima oko obeštećenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()