Da li je Tuzla City oštećen u Mostaru, poništen čist pogodak Tuzlaka protiv Veleža?

Utakmicu na stadionu Rođeni obilježila je kardinalna greška pomoćnog sudije, kada su gosti iz Tuzle postigli pogodak u 23. minuti

11.03.2024. 21:55
  • Podijeli:
Tuzla_City_velez_foto_FKTuzlaCity-65ef6e028f7af.webp Foto: FK Tuzla City

Fudbaleri Veleža i Tuzla Cityja remizirali su 1:1 u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmicu na stadionu Rođeni obilježila je kardinalna greška pomoćnog sudije, kada su gosti iz Tuzle postigli pogodak u 23. minuti.

Darko Maksimović podigao je zastavicu, čime je signalizirao glavnom sudiji Antoniju Tomiću da je ofsajd, iako je prema svemu sudeći neopravdano poništen gol ekipe Slavka Petrovića.

Mirza Delimeđac uputio je šut sa vrha kaznenog prostora, odbranio je njegov udarac Osman Hadžikić, lopta se odbila do Huse Karjaševića koji očigledno nije bio u nedzvoljenoj poziciji, jer je vidljivo da se najbližu golmanu Veleža našao njegvo saigrač Ante Oreč.

Pogledajte spornu situaciju, kada je Velež vodio 1:0 i kada je Tuzli poništen pogodak, te procijenite sami:

U nastavku meču, ubrzo je Tuzla City došao do pogotka preko Đorđa Pantelića, što je na kraju bio i konačan rezultat.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()