Bundesligaš želi mladog igrača: Hoće li talentovani napadač napustiti Zvezdu?

Klub iz Hamburga se vratio u Bundesligu i pred sportskim sektorom je zadatak da stvori tim sposoban da ostane dio elite.

26.05.2024. 16:20
  • Podijeli:
marko sremcevic-661e9d89685a2.webp Foto: FK Crvena zvezda

Napadač Crvene zvezde Uroš Sremčević mogao bi poslije samo šest mjeseci da napusti Marakanu, pošto se nalazi na meti novog bundesligaša Sankt Paulija.

Klub iz Hamburga se vratio u Bundesligu i pred sportskim sektorom je zadatak da stvori tim sposoban da ostane dio elite.

Lokalni NDR javlja da je među igračima na radaru i Sremčević, 18-godišnji špic koji je prošle zime stigao u Zvezdu iz lučanske Mladosti za 2 miliona evra.

Čelnici su zadovoljni prvim napadačem Johanesom Egeštajnom, ali vjeruju da mu je potrebna prava alternativa. Sremčević se uklapa u tu zamisao, jer će postepeno dobijati šansu i nastaviti dalje da se razvija, navodi Sportal.

Nije, međutim, rođeni Kragujevčanin jedini pik. Opcije su i Nik Prelec iz Tirola i Albin Ramani, igrač Rapida iz Bukurešta.

Naravno, za sve se pita Zvezda. Mladi ofanzivac je doveden kao zalog za budućnost i sa njim je potpisan ugovor do kraja 2026. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()