Biti ili ne biti: Zvezda u Kneževini igra utakmicu sezone

Ono što je po srpske prvake najbitnije je da su sami gospodari svoje sudbine i da im pobjeda osigurava evropsko proljeće

03.11.2022. 11:48
  • Podijeli:
Crvena zvezda_Ferencvaroš_utakmica_Liga Evrope_Foto Tanjug Vladimir Sporčić (2)-1665083452485.webp Foto: Tanjug / Vladimir Sporčić

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Monaka (18.45 časova) završavaju turbulentnu grupnu fazu Lige Evrope u kojoj su imali i uspone i padove.

Ono što je po srpske prvake najbitnije je da su sami gospodari svoje sudbine i da im pobjeda u Kneževini osigurava evropsko proljeće.

Ukoliko i Trabzonspor savlada Ferencvaroš, onda će Crveno-bijeli morati da slave sa većom razlikom nego Turci kako bi obezbijedili drugo mjesto i nastavak avanture u Ligi Evrope.

Ako u tome ne uspiju, trijumfom će obezbijediti nokaut fazu Lige konferencije.

Gost će u večerašnjoj bici morati da prebrodi još jedan veliki hendikep, odsustvo suspendovanog Aleksandra Dragovića. S druge strane, imaće i veliki "plus", a to je podatak da je Monte Karlo pohodio veliki broj Delija koji će na stadionu "Luj II", bez sumnje, napraviti sjajan štimung.

"Ulog je veliki, možda i najveća utakmica u mojoj trenerskoj karijeri, ali nadam se da neće ostati na tome i da ćemo pobijediti", izjavio je Zvezdin strateg Miloš Milojević.

Beograđani su u prvom odmjeravanju snaga sa istim protivnikom nesrećno poraženi. Izgubili su primivši gol iz penala, u utakmici u kojoj nisu bili u podređenom položaju.

"Taj jedan trenutak nas je koštao u prvom meču. Sada moramo da budemo za nijansu hrabriji i nijansu ofanzivniji", zaključio je Milojević.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()