Arsenal izgubio prvi put ove sezone, srušio ih Newcastle

Arsenal je ostao treći te ima tri boda manje od vodećeg Manchester Cityja

04.11.2023. 21:27
  • Podijeli:
newcastle arsenal reuters-6546a3f02863f.webp Foto: Reuters

U posljednjoj subotnjoj utakmici 11. kola engleske Premier lige nogometaši Newcastlea su pred svojim navijačima svladali Arsenal s minimalnih 1:0.

U žestokoj utakmici s malim brojem prilika na obje strane pogodak odluke postigao je Anthony Gordon u 64. minuti.

Newcastle je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Arsenal upisao prvi prvenstveni poraz ove sezone.

Inače, Arsenalu je ovo drugi poraz u nizu jer je tokom sedmice izgubio i na gostovanju kod West Hama u okviru Liga kupa.

Arsenal je ostao treći te ima tri boda manje od vodećeg Manchester Cityja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()