Helez: Najbolji penicilin za razdruživanje, a pri tome domaće

Podsjetimo, Helez je nedavno za određene medije kazao da je BiH već napravila određen broj dronova kamikaza

04.07.2024. 14:35
  • Podijeli:
zukan helez-6643236510abd.webp Foto: UNA

Zukan Helez, ministar odbrane BiH, komentarisao je sporazum o mirnom razdruživanju koji je nedavno usvojila Vlada Republike Srpske, a koji će se zajedno sa informacijom i zaključkom o mirnom razdruživanju uskoro naći i pred poslanicima u Narodnoj skupštini RS.

Helez je naime na svom Facebook profilu objavio fotografije, društvenoj mreži video na kojim se može vidjeti kako nadgleda let drona.

Uz priloženo je napisao:

"Najbolji penicilin za 'razdruživanje', a pri tome domaće. Bosna i Hercegovina je vječna".

Podsjetimo, Helez je nedavno za određene medije kazao da je BiH već napravila određen broj dronova kamikaza, pišu Nezavisne.

"Te granatice koje su priključene na njega raznesu njega i raznesu cilj. Drugi dron koji se ovdje proizvodi izbaci dvije male granate i vrati se nazad. Ja ću pozvati novinare kad to bude serijska proizvodnja. To je sasvim normalno. Bolje da neko da dozvolu za izvoz toga da mi zaradimo i da te firme zarade. Mi smo sila u namjenskoj industriji", kazao je tada Helez.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()