Ahmethodžić povrijeđen uoči utakmice Sheffield i Manchester United, očekuje ga duža pauza

Hoće li propustiti i novembarsko okupljanje Zmajeva?

23.10.2023. 13:40
  • Podijeli:
1687203682-ahmedhodzic-5-6491e3bab63f0.webp Foto: Fudbalski savez BiH

Anel Ahmedhodžić se povrijedio uoči utakmice Sheffield i Manchester Uniteda i očekuje ga duža pauza.

Prema pisanju engleskih medija, Ahmedhodžića očekuje više od mjesec dana pauze što znači da će propustiti i novembarsko okupljanje Zmajeva.

Podsjetimo, defanzivac je propustio posljednja dva prozora kvalifikacija, a prema svemu sudeći propustit će i naredno.

“Iako ne postoji zvanična potvrda povrede Anela Ahmedhodžića, defanzivac je ranije imao problema sa povredom mišića zbog čega je propustio utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine”, piše YorkshireLive.

Ahmedhodžić je u Sheffiled stigao prošle godine, a ove sezone je odigrao osam utakmica za Oštrice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()