Jednostavno se pravi
Kiselina limunade dobro se slaže sa bogatim ukusom kafe, stvarajući jedinstven, osvježavajući napitak koji je stvoren za ljeto i ljetne vrućine.
Kafa-limunada se jednostavno pravi. Potrebno je samo da ohladite espreso kada ga skuvate. Ako volite osvežavajuće napitke, možda ćete željeti da napravite i afogato ledenu kafu sa amaretom, prenosi Superžena.
U nastavku imate šta vam sve treba za kafu-limunadu i kako se pravi.
130 ml espresa (ili jake crne kafe) 200 ml limunade (poželjno domaće) Led Kriške limuna za ukras Nana za dekoraciju
Skuvajte espreso i ostavite da se ohladi. Iscijedite limun za limunadu. Napunite čašu ledom i sipajte limunadu. Lagano sipajte ohlađeni espreso, kako biste napravili “dvoslojni” napitak. Ukrasite kriškama limuna i nane.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.