Zbog jednog tajnog sastojka bolja je i od gibanice
Recept za pitu koja zaista ima neodoljiv ukus. Veoma lako se priprema, a sastojke već imate kod kuće.
- 4 jaja
- 150 gr brašna
- 200 gr kisele pavlake
- 150 gr sira
- 1 prašak za pecivo
- 100 ml ulja
- soli
Umutiti jaja mikserom, dodati brašno sa praškom za pecivo i izmiješati. Sir izdrobiti, pa dodati pavlaku, pa izmiješati.
Dodati umućenim jajima, sipati ulje i sve polako izjednačiti. Sipati u podmazan pleh. Posuti susamom. Peći na 200 stepeni 40 minuta.
Detaljnu pripremu pogledajte u videu.
NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.