Malo kiše, pa novi preokret: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Lokalno može pasti veoma malo kiše u sjevernim i centralnim područjima ili lokalni pljusak na istoku i sjeveroistoku Bosne

01.10.2023. 09:30
  • Podijeli:
Tan2023-06-0116193680_1 kiša beograd vreme vladimir sporčić-649bc695dddef.webp Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Danas prolazno više oblačnosti prijepodne.

Lokalno može pasti veoma malo kiše u sjevernim i centralnim područjima ili lokalni pljusak na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24°C, na jugu zemlje do 28°C.

U ponedjeljak, 2.10.2023., u Bosni i Hercegovini preovladavaće pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26°C, na jugu zemlje do 28°C.

U utorak, 3.10.2023., u Bosni i Hercegovini stabilno i sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Vjetar slab većinom južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29°C.

U srijedu, 4.10.2023., očekuje se povećanje oblačnosti tokom dana. Najviše sunčanog vremena na jugu zemlje. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25°C, na jugu zemlje do 28°C.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()