Vozio bika od 600 kilograma na suvozačevom mjestu

“Vjerovali smo da ćemo zateći tele u kolima, relativno malu životinju”, priznao je kapetan Čed Rejman za lokalne medije

01.09.2023. 08:50
  • Podijeli:
bik_auto_SAD_foto_YT Cropped-64f05e22d719c.webp Foto: YouTube/7NEWS Australia

Policija Norfoka (SAD) dobila je nedavno prijavu da se autoputem kreće kompaktni automobil, dok se na suvozačevom mjestu nalazi bik.

Čuvari reda su vjerovali da je životinja u kabini, ali su ipak krenuli da ispitaju slučaj. Čim su prišli četvorotočkašu shvatili su svoju grešku.

Na suvozačevom mjestu nalazio se bik od 600 kilograma(!), po imenu Haudi Dudi, dok su njegovi ogromni rogovi štrčali na sve strane.

“Vjerovali smo da ćemo zateći tele u kolima, relativno malu životinju”, priznao je kapetan Čed Rejman za lokalne medije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()