Ubijen bokserski šampion Evrope: Dobio dva metka u grudi!

Vilfrid Florentin upucan nakon svađe ispred noćnog kluba

01.05.2023. 13:05
  • Podijeli:
policijski-auto-rotaciono-svetlo-fotopixabay.jpg Foto: Pixabay

Strašne vijesti stižu iz Francuske! Jedan od najperspektivnijih boksera Evrope Vilfrid Florentin ubijen je nakon svađe ispred noćnog kluba, javlja L'Ekip.

Tek što je proslavio 23. rođendan, mladi šampion Evrope u kategoriji do 91 kilograma iz 2019. godine u Sofiji, upucan je ispred noćnog kluba u subotu uveče, a od posljedica povreda je preminuo u nedjelju.

Radio je i kao izbacivač u nargila baru, a tragična vijest po francuski sport stigla je iz bolničkog centra u Kreteju. Policija je u jutarnjim satima u nedjelju, oko 8.30, dobila prijavu o tuči koja se desila ispred „L’Insoli e“, bara u Bonej-sur-Marnu. Kada su policajci stigli, pucnjava je već prošla, a prijatelji su boksera odvezli u bolnicu. Istraga će pokazati šta se tačno desilo, ali se pretpostavlja da je reč o svađi zbog devojke za koju se navodno zainteresovao ubijeni sportista.

Florentin prije dvije godine nije uspioo da izbori vizu za Tokio, dok mu je godinu kasnije izrečena suspenzija jer je udario trenera tokom takmičenja na kom je bio gledalac, javlja "L'Ekip" a prenosi Nova.rs.

Postao je profesionalac i dobio tri borbe između septembra 2022. i aprila 2023. godine.

- Zatečen sam - rekao je Joan Zau, promoter koji je bio u kontaktu sa bokserom.

- Veoma mi je žao, kakva šteta. Bio je otac dvoje djece. Najveća francuska nada. Prava drama. Radio je kao izbacivač u šiša baru i upucan je. Dva metka u grudi - citira L’Ekip Zauija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()