Snimci nadzornih kamera otkrivaju silinu zemljotresa koji su pogodili južne regije Turske

Snimci su iz Hataya i to nastali u trenucima zemljotresa jačine 7,7 stepeni u Kahramanmarasu (6. februar) i 6,4 stepena u Hatayu (20. februar)

26.02.2023. 15:23
  • Podijeli:

Snimci nadzornih kamera pokazuju trenutke zemljotresa koji su pogodili južne regije Republike Turske.

Snimci su iz Hataya i to nastali u trenucima zemljotresa jačine 7,7 stepeni u Kahramanmarasu (6. februar) i 6,4 stepena u Hatayu (20. februar).

Među snimcima su trenuci zemljotresa u parkiralištu autobuske firme u Antakiyi, a na parkiranim autobusima se jasno vidi jačina potresa.

Tu je i snimak sa benzinske pumpe u Belenu na kojem se vidi kako radnici istrčavaju napolje u momentima potresa.

I nadzorne kamere u trgovinama u Iskenderunu su snimile trenutke potresa u kojim je roba padala sa polica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()