Završeno saslušanje komšija male Danke: Evo šta su rekli Tajkovići

Na pitanje novinara kako im je bilo da gledaju roditelje djevojčice rekli su da će o tome ipak ćutati

05.07.2024. 13:04
  • Podijeli:
bor selo zlot danka ilić d.d M.M.ATAImages-6617c0292ab0c.webp Foto: M.M./ATAImages

Živanka i Rade Trajković iz Banjskog Polja svjedočili su danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru o ubistvu Danke Ilić (2).

Nakon nešto više od sat vremena svjedoci, bračni par je izašao iz tužilaštva. U jedan glas su rekli da su ostali pred prvobitnim iskazima - da su u tom trenutku bili iza kuće i da ništa nisu ni vidjeli ni čuli.

Na pitanje novinara kako im je bilo da gledaju roditelje djevojčice rekli su da će o tome ipak ćutati.

Prema iskazu osumnjičenog Dejana Dragijevića on je dijete ubio 26. marta. Pored njega je bio i kolega Srđan Janković. Tijelo su istog dana prevezli na deponiju, ali su ga premještali.

Janković je sve ovo negirao dva puta u tužilaštvu, prenosi "Telegraf".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()