Pucnjava u Istanbulu, troje mrtvih i petoro ranjenih

Kako se navodi, došlo je do oružanog sukoba između dvije grupe koje su se sastale u jednoj kafani radi pomirenja

23.05.2024. 22:18
  • Podijeli:
istanbul - reuters -1668406005767.webp Foto: Reuters

U Uskjudaru, jednom od najstarijih dijelova Istanbula, došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, javlja Hurriyet.

Kako se navodi, došlo je do oružanog sukoba između dvije grupe koje su se sastale u jednoj kafani radi pomirenja. U sukobu su poginule tri osobe, dok je pet osoba ranjeno, od kojih dvije teže.

Incident se dogodio oko 20.10 časova po lokalnom vremenu u kafani na ulici Ajazma u četvrti Unalan.

Dvije grupe koje su bile u sukobu okupile su se u kafani radi pomirenja. Rasprava između grupa prerasla je u oružani sukob.

Na osnovu dojave, na lice mjesta su poslate brojne policijske i medicinske ekipe.

Povrijeđeni su nakon prve intervencije na licu mjesta prebačeni u bolnicu. Na licu mjesta pronađeno je mnogo čaura.

Policijski timovi i dalje rade na mjestu događaja.

Guvernerstvo Istanbula izdalo je saopštenje u vezi sa oružanim sukobom u četvrti Unalan, prenosi Telegraf.

"Oko 20.10 časova došlo je do rasprave između dve grupe u jednom kafeu na ulici Ajazma u četvrti Unalan u opštini Uskujdar, koja je prerasla u oružani sukob. U incidentu su poginule tri osobe, a pet osoba je ranjeno, od kojih su dve teže povređene. Povrijeđeni su prebačeni u obližnje bolnice na liječenje, a istraga o incidentu je u toku."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()