Pred Kongresom SAD svjedočio bivši agent CIA-e

Pod zakletvom potvrdio da je na mjestima incidenata s neidentificiranim letećim objektima (NLO-ima) pronađena biotehnologija koja nije ljudska

27.07.2023. 14:40
  • Podijeli:
NLO_UFO_Foto Pixabay-6480297cd63d8.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Bivši agent CIA-e David Grush izjavio je pod zakletvom pred komisijom Kongresa u SAD-u da je na mjestima incidenata s neidentificiranim letećim objektima (NLO-ima) pronađena biotehnologija koja nije ljudska.

Na prvoj javnoj raspravi o postojanju NLO-a i kontaktima s njima, Grush je naglasio da se i on, kao i drugi djelatnici CIA-e, susreo s NLO-ima, ali da o tome ne može detaljnije govoriti na otvorenim raspravama.

Grush tvrdi da su američke vlasti svemirske brodove vanzemaljskog porijekla dobile u sklopu tajnog vojnog programa.

Izjavio je da zna za tajne programe koji uključuju vanzemaljsku tehnologiju, koja je u mnogočemu superiornija od sposobnosti SAD-a.

Kako prenose agencije, osim njega ispitani su i bivši admiral David Fravor te umirovljeni vojni pilot Ryan Graves.

Prema Gravesovim riječima, tokom vježbe u blizini granice američke države Virginije 2014. godine naišao je na neidentificirani tamni objekt s prozirnom kuglom.

Graves napominje da je više od 30 ljudi u njegovoj grupi primijetilo sličan fenomen.

Tvrdi da američka vlada priprema mjere odmazde protiv Grusha i njegovih kolega zbog istine o NLO-ima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()