Peskov: Zapad će se otarasiti Zelenskog

Zelenski će postati "neprijatelj" ukrajinskih majki

06.06.2024. 21:56
  • Podijeli:
dmitrij peskov reutrs-6477483937353.webp Foto: Reuters

Očigledno je da će Zapad preduzeti korake da se otarasi ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, a njegova budućnost neće biti povezana sa predsjedničkim radom, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Perspektiva nije povezana sa položajem šefa države. Očigledno je da će ga Zapad ukloniti", rekao je Peskov listu "Izvestija".

Zelenski će postati "neprijatelj" ukrajinskih majki nakon što snizi starosnu granicu za mobilizaciju, dodao je portparol Kremlja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()